Wil je ons, als particulier of met je bedrijf, sponsoren met producten of diensten? Daar zijn wij erg blij mee, want het houdt onze kosten laag waardoor er meer geld is voor de psychologische zorg voor onze cliënten.

Wat kan het HDI heel goed gebruiken?

  • bijzondere veilingstukken voor onze fondsenwervende activiteiten;
  • loterijprijzen, zoals elektronische apparatuur, beautypakketten of waardebonnen, voor events;
  • producten voor onze sportieve evenementen, bijvoorbeeld hardloopshirts of eten en drinken;
  • advertentieruimte;
  • vormgeving en drukwerk;
  • IT, financiële huishouding, juridische advisering.

Wat kan het HDI jou bieden?

Je verbindt jouw naam aan het meest gerenommeerde instituut in Nederland op het gebied van de onco-psychologie, met een groot lokaal netwerk van bedrijven, instellingen en invloedrijke personen. Ook zijn er mogelijkheden om jouw naam, logo en website te vermelden op onze website, in nieuwsbrieven, het jaarverslag en andere uitingen. Maar het allerbelangrijkste: je draagt bij aan de beste psychologische zorg voor mensen die getroffen zijn door kanker.

Sponsoren en de fiscus

Een zakelijke gift kan geheel aftrekbaar zijn als het bijdraagt aan uw naamsbekendheid en bedrijfsvoering. Je kunt daarbij denken aan reclame, sponsoring, schenking in natura en donaties in manuren. Voor een gift met een niet zakelijk motief gelden per organisatievorm andere voorwaarden voor belastingaftrek. Voor informatie op maat kun je het beste contact opnemen met je belastingadviseur of accountant.

Contact

Neem contact op met onze fondsenwerver via 030-252 50 43 of sponsoring@hdi.nl voor meer informatie of afstemming van je aanbod en onze vraag.