Het Helen Dowling Instituut (HDI) bestaat uit een professioneel en betrokken team. Wij werken met persoonlijke aandacht voor onze cliënten én collega’s en doen dat op geheel eigen wijze. We zijn relatief klein in omvang, maar toonaangevend in onze ambities om de allerbeste zorg te leveren aan mensen met kanker en hun dierbaren. Wil jij bijdragen aan deze ambitie?

Momenteel hebben we de volgende openstaande vacatures:

Ben je enthousiast over ons instituut, maar staat jouw ideale functie niet hierboven? Stuur een open sollicitatie naar hrm@hdi.nl

Werken bij het Helen Dowling Instituut

Werken bij het Helen Dowling Instituut betekent werken aan kwaliteit van leven bij kanker.
Al onze medewerkers dragen hier op hun eigen wijze aan bij. Bekijk in de video hieronder wie wij zijn.

Vrijwilligers

Bij het Helen Dowling Instituut werken zo’n vijftig vrijwilligers op locatie, daarnaast zetten mensen zich vrijwillig in bij evenementen en doneren ze hun tijd, talent en inzet via speciale projecten. Lees er hier alles over.

Gastheer/gastvrouw

Iedere dag zijn er vrijwilligers aanwezig om onze gasten te ontvangen. De zogenaamde gastheren en gastvrouwen ontvangen de cliënten, maar ook andere relaties, met een kopje koffie of thee, beantwoorden vragen en voeren verschillende hand- en spandiensten uit.

Tuin

De tuin van het Helen Dowling Instituut in Bilthoven wordt bijgehouden door een groepje fanatieke tuinders. Zij werken het onkruid weg en zorgen dat de tuin er mooi bij ligt.

Diversen

Daarnaast zetten een aantal vrijwilligers zich in om stands te bemannen tijdens congressen/evenementen, helpen zij bij diverse administratieve werkzaamheden en tijdens evenementen (zoals het Helen Dowling Gala). Daarnaast zetten allerlei professionals via De Nieuwe Gevers hun skills in voor het goede doel, door bijvoorbeeld ons jaarverslag kosteloos te maken.

Het Helen Dowling Instituut is erg blij met deze hulp en de vrijwilligers enorm dankbaar voor hun inzet.