Op vrijdag 16 april hield HDI’s prof. dr. Marije van der Lee haar oratie ‘Wat werkt voor wie in de psycho-oncologie?’ bij Tilburg University. En op donderdag 22 april was er een speciaal online event voor al onze relaties. Lees alles over deze mijlpaal voor het Helen Dowling Instituut op deze pagina.

Oratie

Een oratie is een ‘openbare rede’  waarmee een nieuw benoemde hoogleraar het ambt van hoogleraarschap officieel aanvaardt. In de inaugurele rede deelt hij of zij een unieke kijk op het onderwerp van de leerstoel. Prof. dr. Marije van der Lee deelde haar visie op de psycho-oncologie live bij Tilburg University op vrijdag 16 april 2021.

Wil je de oratie terugkijken? Of het oratieboek lezen? Klik dan op een van onderstaande knoppen.

ORATIE Terugkijken 

ORATIEBOEK LEZen 

 

Live event

Het Helen Dowling Instituut is trots op de realisatie van de bijzondere leerstoel ‘Wat werkt voor wie in de psycho-oncologie?’ We willen dat graag groots vieren en organiseerde daarom op donderdag 22 april 2021 een interactief online event voor al onze relaties. Tijdens dit evenement gaat onze host Fien Vermeulen in gesprek met professor Marije van der Lee over de toekomst van de psycho-oncologie. Fien werd zelf getroffen door kanker en was cliënt van het Helen Dowling Instituut, dus ze weet precies waar ze het over heeft.

Programma:

  • Waarom komt een klacht nooit alleen? En waarom werkt iets wel voor de een, maar niet voor de ander? Fien gaat in gesprek met Marije over de toekomst van de psychologische zorg aan mensen met kanker. 
  • Cliënten delen openhartig hun ervaringen.
  • Je wordt uitgedaagd om zelf een actieve bijdrage te leveren door mee te doen met onze polls. En je krijgt de kans om vragen te stellen.
  • Singer-songwriter Laura van Kaam omlijst dit event muzikaal. Zij staat erom bekend dat zij klanken niet alleen laat horen, maar vooral voelen. Laura won de VoiceKids in 2013.

Gun jezelf een frisse kijk op de psycho-oncologie en kijk het evenement terug via onderstaande knop!

Terugkijken

 

Lees hier meer over de vestiging van deze bijzondere leerstoel en over prof. dr. Marije van der Lee.

Deze relaties sponsorden ons online event: