Op vrijdag 16 april houdt HDI’s prof. dr. Marije van der Lee haar oratie ‘Wat werkt voor wie in de psycho-oncologie?’ bij Tilburg University, deze is te volgen via livestream. En op donderdag 22 april is er een speciaal online event voor al onze relaties. Lees alles over deze mijlpaal voor het Helen Dowling Instituut op deze pagina.

Oratie – vrijdag 16 april van 16.15 – 17.15 uur

Een oratie is een ‘openbare rede’  waarmee een nieuw benoemde hoogleraar het ambt van hoogleraarschap officieel aanvaardt. In de inaugurele rede deelt hij of zij een unieke kijk op het onderwerp van de leerstoel. Prof. dr. Marije van der Lee deelt haar visie op de psycho-oncologie live bij Tilburg University op vrijdag 16 april van 16.15 uur tot 17.15 uur. Het bijwonen van de oratie is dit jaar in verband met corona voor een select aantal genodigden. Wel is de oratie te volgen via livestream, deze is via onderstaande knop te volgen.

Livestream

Live event – donderdag 22 april van 16.00 – 17.00 uur

Het Helen Dowling Instituut is trots op de realisatie van de bijzondere leerstoel ‘Wat werkt voor wie in de psycho-oncologie?’ We willen dat graag groots vieren en organiseren daarom op donderdag 22 april van 16.00 tot 17.00 uur een interactief online event voor al onze relaties. Tijdens dit evenement gaat onze host Fien Vermeulen in gesprek met professor Marije van der Lee over de toekomst van de psycho-oncologie. Fien werd zelf getroffen door kanker en was cliënt van het Helen Dowling Instituut, dus ze weet precies waar ze het over heeft.

Programma:

  • Waarom komt een klacht nooit alleen? En waarom werkt iets wel voor de een, maar niet voor de ander? Fien gaat in gesprek met Marije over de toekomst van de psychologische zorg aan mensen met kanker. 
  • Cliënten delen openhartig hun ervaringen.
  • Je wordt uitgedaagd om zelf een actieve bijdrage te leveren door mee te doen met onze polls. En je krijgt de kans om vragen te stellen.
  • Singer-songwriter Laura van Kaam omlijst dit event muzikaal. Zij staat erom bekend dat zij klanken niet alleen laat horen, maar vooral voelen. Laura won de VoiceKids in 2013.

Gun jezelf een frisse kijk op de psycho-oncologie en schrijf je in via onderstaande knop!

Inschrijven

Lees hier meer over de vestiging van deze bijzondere leerstoel en over prof. dr. Marije van der Lee.