Op maandag 1 oktober is het HDI voor het derde jaar op rij te gast op de Noordwijkse Golfclub, een van de mooiste banen van Nederland. Bij dit toernooi kunt u in een prettige sfeer, samen met vrienden, familie en/of relaties een sportieve dag beleven voor het goede doel. Deelname staat garant voor een compleet verzorgde dag.

De ligging aan het Noordzeestrand, de weidse vergezichten en architectuur maken de baan bijzonder uitdagend. Een aantal snelle greens, blinde holes en diepe bunkers vragen op deze baan het uiterste van iedere golfer.

HDI Charity Golftoernooi

Ook dit jaar slaan de Utrechtse ondernemers Kevin de Kroon (De Kroon Facilitaire Diensten), Marco ten Berge (Ten Events) en Ronald van Meeteren (Van Meeteren Golf) de handen in een om een mooi golftoernooi te organiseren voor het HDI. De gehele opbrengst van het toernooi komt ten goede aan de psychologische zorg aan mensen met kanker én hun naasten. U draagt dus bij aan het voortbestaan en de uitbreiding van deze onmisbare zorg voor mensen die getroffen worden door kanker.

Inschrijven

U kunt uw interesse voor deelname aan het HDI Charity Golftoernooi 2018 kenbaar maken via evenementen@hdi.nl.

Terugblik 2017

In 2017 vond de 7e editie plaats van het HDI Charity Golftoernooi. Geniet mee van een prachtige dag via deze terugblik, bekijk het programma- en veilingboek hieronder of bekijk de foto’s van de dag via onze Facebookpagina.