Met de auto vanuit Amsterdam

Komende uit de richting van Amsterdam, volg je de A2/E35 richting Utrecht. Volg de twee rechterrijstroken bij het knooppunt Amstel om de borden A2/E35 richting Utrecht te volgen. Volg de twee rechterrijstroken bij het knooppunt Oudenrijn om de borden E30/E35 richting Arnhem te volgen. Houd rechts aan bij de splitsing en volg de borden voor Houten/A12. Vervolg deze weg (Waterlinieweg) tot aan de rotonde, waar je de 3e afslag neemt richting Hoograven/Lunetten. Neem de afslag richting Galgenwaard. Volg de twee linkerrijstroken om schuin linksaf te slaan naar het Herculesplein. Via de hoofdingang van Basic Fit (sportschool) kom je in een trappenhuis. Je kunt de lift of de trap nemen naar de tweede verdieping. Via de deur links loop je binnen bij Gezondheidscentrum Galgenwaard.

Met de auto vanuit Zwolle/Amersfoort

Komende uit de richting Zwolle/Amersfoort, volg je de A28 richting Utrecht. Volg aan het einde van de A28 de twee linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Waterlinieweg (borden naar Centrum/Stadion/Lunetten/Galgenwaard). Neem de afslag Centrum-West. Sla linksaf naar de Stadionlaan en vervolgens rechtsaf naar het Herculesplein. Via de hoofdingang van Basic Fit (sportschool) kom je in een trappenhuis. Je kunt de lift of de trap nemen naar de tweede verdieping. Via de deur links loop je binnen bij Gezondheidscentrum Galgenwaard.

Met het openbaar vervoer

Je neemt vanaf Utrecht Centraal Station bus 12 richting De Uithof WKZ en stapt uit bij de halte Stadion Galgenwaard. OOFU zit aan de stadskant (noord) tegenover het BP benzinestation. Via de hoofdingang van Basic Fit (sportschool) komt je in een trappenhuis. Je kunt de lift of de trap nemen naar de tweede verdieping. Via de deur links loop je binnen bij Gezondheidscentrum Galgenwaard.