Met de auto vanuit Arnhem:

A325/N325 richting Nijmegen. Vervolg de weg naar de N326 (Sint Canisiussingel). Bij Keizer Karelplein neem je de 5e afslag naar de Sint Annastraat (S105). Na het ESSO-benzinestation ga je de tweede weg rechts: volg de twee rechterrijstroken om schuin rechtsaf te slaan naar de Hatertseweg (s104). Neem op de rotonde de 1e afslag naar de Slotemaker de Bruïneweg. Na 400 meter bevindt zich het Marikenhuis aan je linkerhand. Je kunt achter het Marikenhuis gratis parkeren, aan de Rentmeesterlaan (1e weg links, 50 meter na Marikenhuis).

Met de auto vanuit Den Bosch:

A59 richting Nijmegen. Voeg in op de A50 richting Nijmegen. Houd bij knooppunt Bankhoef rechts aan om de borden A326 richting Wijchen/Nijmegen te volgen. Vervolg jouw weg op de A326. Neem de tweede afslag bij het Palkerplein naar de Wijchenseweg (N326). Neem op de volgende rotonde de tweede afslag en rij door op de Wijchenseweg (N326). Sla rechtsaf naar de Neerbosscheweg (s100). Sla vervolgens linksaf richting het Jonkerbosplein (s100). Volg de rechterrijstrook om linksaf te slaan naar het Jonkerbosplein (s100) en sla rechtsaf naar de Muntweg. Sla na 750 meter rechtsaf naar de Slotemaker de Bruïneweg. Na 950 meter bevindt zich het Marikenhuis aan je rechterhand. Je kunt achter het Marikenhuis gratis parkeren, aan de Rentmeesterlaan.

Met de auto vanuit Amersfoort:

A12 richting Arnhem. Neem afslag 23a-Veenendaal naar de N233 richting Veenendaal/Rhenen. Sla linksaf naar de Rondweg-Oost (N233). Neem op de 5 achtereenvolgende rotondes de tweede afslag (rechtdoor). Volg de twee linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de A15 richting Beuningen. Volg bij knooppunt Valburg de twee rechterrijstroken om de borden A50 richting Venlo/Nijmegen/Köln te volgen. Volg bij knooppunt Ewijk de twee rechterrijstroken om de borden A73 richting Nijmegen/Venlo/Köln te volgen. Volg de A73. Houd bij knooppunt Neerbosch links aan en rijd door op de Neerbosscheweg. Neem op de rotonde de eerste afslag naar de Neerbosscheweg (s100). Sla vervolgens linksaf richting het Jonkerbosplein (s100). Volg de rechterrijstrook om linksaf te slaan naar het Jonkerbosplein (s100) en sla rechtsaf naar de Muntweg. Sla na 750 meter rechtsaf naar de Slotemaker de Bruïneweg. Na 950 meter bevindt zich het Marikenhuis aan je rechterhand. Je kunt achter het Marikenhuis gratis parkeren, aan de Rentmeesterlaan.

Met het openbaar vervoer

Je neemt vanaf Centraal Station Nijmegen bus 1 richting Malden/Heizenzoom of bus 14 richting Nijmegen Brakkestein. Stap uit bij bushalte Pandastraat. Je moet dan nog 6 minuten lopen naar het Marikenhuis. Ga in oostelijke richting op de Pandastraat naar de Steenbokstraat, sla rechtsaf naar de Steenbokstraat. Sla rechtsaf naar de IJsbeerstraat, sla linksaf naar de Nijlpaardenstraat en sla rechtsaf naar de Slotemaker de Bruïneweg.

Voor meer informatie over vertrektijden adviseren wij je te bellen met NS Reizigersinformatie, telefoonnummer: 0900-9292, of uw route te plannen via www.9292.nl.