Met de auto

Vanaf de snelweg volgt u in Nijmegen de borden Radboud Ziekenhuis/Universiteit. Eenmaal op het universiteitsterrein volgt u de borden B-faculteit. Of volg simpelweg uw navigatie naar Toernooiveld 100, Nijmegen.

De locatie

De nieuwe vestiging van het HDI bevindt zich in het Universitair Bedrijven Centrum (UBC) op de Universiteits Campus, hierboven op de kaart gemarkeerd met de rode pin. Dit is achter de grote Sterrenbosch studentenflats en het Linnaeusgebouw en vlakbij het Radboudumc.

Parkeren

U kunt voor de deur op P9 parkeren (zie: blauwe pin met ‘P’ op de kaart). Het HDI bevindt zich in dit bedrijvenpand. Bij aankomst is er een slagboom. Het parkeertarief bedraagt €2,- per uur. Als u het parkeerterrein binnen een half uur verlaat, kunt u kosteloos uitrijden. Tussen 18.00-07.00 uur en in het weekend is parkeren gratis.

Openbaar vervoer

Het dichtstbijzijnde treinstation is Nijmegen Heyendaal. Vanaf dit station is het 10 tot 15 minuten lopen naar het HDI. Voor meer informatie over vertrektijden adviseren wij te bellen met NS Reizigersinformatie, telefoonnummer: 0900 9292, of de routeplanner te gebruiken in de NS-app voor de smartphone of online via www.9292.nl.

De dichtstbijzijnde bushalte is de bushalte Huygensgebouw. Het HDI is aan de overkant van deze halte.