Met de auto vanuit Utrecht/ Arnhem (A73)

Bij het knooppunt Neerbosch kiest u voor Nijmegen-Dukenburg. Vervolgens neemt u afslag 1a en gaat u linksaf, de Wijchense weg/ N326 op. Op de rotonde neemt u vervolgens de derde afslag, Takenhofplein. U gaat linksaf de Weijbroekweg in (bedrijvenpark Lindenholt). Aansluitend gaat u linksaf de Kerkenbos in. U vervolgt de weg en na een flauwe bocht naar rechts vindt u het pand waar HDI Nijmegen in gevestigd is aan de rechterkant van de weg.

Met de auto vanuit Arnhem (N325)

Vanaf de Waalbrug gaat u rechtdoor de Oranjesingel (N326) op. Bij de rotonde neemt u de vierde afslag, de Graafseweg in. U blijft vervolgens rechtdoor rijden richting Brabantse Poort (U kom langs het Philips/ NXP-gebouw). U rijdt nu op de Wijchense weg en rijdt langs woonboulevard Dukenburg. Op de rotonde neemt u de derde afslag, Takenhofplein. U gaat linksaf de Weijbroekweg in (bedrijvenpark Lindenholt). Aansluitend gaat u linksaf de Kerkenbos in. U vervolgt de weg en na een flauwe bocht naar rechts vindt u het pand waar HDI Nijmegen in gevestigd is aan de rechterkant van de weg.

Met de auto vanuit ’s Hertogenbosch (A50)

Bij het knooppunt Bankhoef kiest u de A326, richting Wijchen. Op de tweede rotonde, Takenhofplein, neemt u de derde afslag. U gaat linksaf de Weijbroekweg in (bedrijvenpark Lindenholt). Aansluitend gaat u linksaf de Kerkenbos in. U vervolgt de weg en na een flauwe bocht naar rechts vindt u het pand waar HDI Nijmegen in gevestigd is aan de rechterkant van de weg.

Met de auto vanuit Venlo (A73)

U neemt afslag 1a, en gaat rechtsaf, richting de Wijchense weg/ N326. Op de rotonde neemt u vervolgens de derde afslag, Takenhofplein. U gaat linksaf de Weijbroekweg in (bedrijvenpark Lindenholt). Aansluitend gaat u linksaf de Kerkenbos in. U vervolgt de weg en na een flauwe bocht naar rechts vindt u het pand waar HDI Nijmegen in gevestigd is aan de rechterkant van de weg.

Met het openbaar vervoer

Het dichtstbijzijnde treinstation is Nijmegen Dukenburg. Vanaf hier kunt u lopend naar ons toekomen. U loopt richting het Spijkerhofplein. Als u aan de kant van de stationswinkel uitstapt gaat u richting de bussen en gaat u onder het spoor door. Vervolg uw weg over Spijkerhofplein. Na 300 m slaat u linksaf, de Valkenaerhof in. U loopt rechtdoor, steekt de IJpenbroekweg over en komt na 200 m op de Kerkenbos uit. U gaat rechtsaf. U volgt de weg en na 150 m ziet u het pand waar HDI Nijmegen in gevestigd is recht voor u. Voor meer informatie over vertrektijden adviseren wij je te bellen met NS Reizigersinformatie, telefoonnummer: 0900 9292, of uw route te plannen via www.9292.nl.