Met de auto vanaf de A12 Utrecht richting Arnhem:

Op de A12 richting Arnhem neemt u de afslag naar de N 224 (centrum/Wolfheze/Oosterbeek). Bovenaan de afrit houdt u rechts aan. U rijdt deze weg helemaal rechtdoor uit. U bevindt zich nu op de Amsterdamseweg. Deze weg eindigt in een T-splitsing; u gaat dan linksaf. Dit is de Zijpendaalseweg. U vindt ons aan de overzijde (wit pand, zie foto) op nummer 14.

Met de auto vanaf de A12 Oberhausen richting Arnhem:

Op de A12 richting Utrecht houdt u de A50 richting Apeldoorn Zwolle aan. U houdt rechts aan en neemt de afslag naar de N 784 (Kröller Möller/park Hoge Veluwe/Arnhem-Noord). Onderaan de afrit gaat u bij de verkeerslichten linksaf. U bevindt zich nu op de Apeldoornseweg. Deze weg blijft u (ongeveer 3 km) rechtdoor volgen. Dan houdt u rechts aan; de Sonsbeekweg. U gaat bij de verkeerslichten linksaf, dit is de Zijpendaalseweg. U vindt ons aan de linkerkant (wit pand, zie foto) op nummer 14.

Met de auto vanaf de A50 Apeldoorn richting Arnhem:

Op de A50 richting Arnhem neemt u de afslag naar de N 784 (Burger’s zoo/Openluchtmuseum/ziekenhuis/centrum). Onderaan de afrit houdt u rechts aan. U bevindt zich nu op de Apeldoornseweg. Deze weg blijft u (ongeveer 3 km) rechtdoor volgen. Dan houdt u rechts aan; de Sonsbeekweg. U gaat bij de verkeerslichten linksaf, dit is de Zijpendaalseweg. U vindt ons aan de linkerkant (wit pand, zie foto) op nummer 14.

Met de auto vanaf de A325 Nijmegen richting Arnhem:

Op de A325 houdt u aan richting Arnhem. U steekt bij de verkeerslichten (bij het Gelredome) rechtdoor over. U rijdt deze weg uit richting Arnhem Centrum. U neemt de 2e afslag op de rotonde, u bevindt zich nu op de Nijmeegseweg. U houdt deze weg rechtdoor aan richting station. Bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf (u rijdt onder het spoor door). Dit is de Zijpendaalseweg. U vindt ons aan de rechterkant (wit pand, zie foto) op nummer 14, rechts van het Sonsbeekpark.

Met het openbaar vervoer

Het HDI ligt op loopafstand (± 5 minuten) van het Centraal Station Arnhem. U kunt het station het gemakkelijkst via de Sonsbeekzijde (achterzijde) verlaten. U loopt dan rechtsaf de Amsterdamseweg af. Deze weg eindigt in een T-splitsing; dit is de Zijpendaalseweg. U vindt ons in het witte pand (zie foto bovenaan deze pagina) op nummer 14.


Voor meer informatie over vertrektijden adviseren wij u te bellen met NS Reizigersinformatie via 0900 9292, of uw route te plannen via www.9292ov.nl.