Met de auto vanaf de A12 Utrecht richting Arnhem:

Op de A12 richting Arnhem neemt je de afslag naar de N224 (centrum/Wolfheze/Oosterbeek). Bovenaan de afrit houd je rechts aan. Je rijdt deze weg helemaal rechtdoor uit. Je bevindt je nu op de Amsterdamseweg. Deze weg eindigt in een T-splitsing; je gaat dan linksaf. Dit is de Zijpendaalseweg. Je vindt ons aan de overzijde (wit pand, zie foto) op nummer 14.

Met de auto vanaf de A12 Oberhausen richting Arnhem:

Op de A12 richting Utrecht houd je de A50 richting Apeldoorn Zwolle aan. Je houdt rechts aan en neemt de afslag naar de N784 (Kröller Möller/park Hoge Veluwe/Arnhem-Noord). Onderaan de afrit ga je bij de verkeerslichten linksaf. Je bevindt je nu op de Apeldoornseweg. Deze weg blijf je (ongeveer 3 km) rechtdoor volgen. Dan houdt je rechts aan; de Sonsbeekweg. Je gaat bij de verkeerslichten linksaf, dit is de Zijpendaalseweg. Je vindt ons aan de linkerkant (wit pand, zie foto) op nummer 14.

Met de auto vanaf de A50 Apeldoorn richting Arnhem:

Op de A50 richting Arnhem neem je de afslag naar de N784 (Burger’s zoo/Openluchtmuseum/ziekenhuis/centrum). Onderaan de afrit houd je rechts aan. Je bevindt zich nu op de Apeldoornseweg. Deze weg blijf je (ongeveer 3 km) rechtdoor volgen. Dan houd je rechts aan; de Sonsbeekweg. Je gaat bij de verkeerslichten linksaf, dit is de Zijpendaalseweg. Je vindt ons aan de linkerkant (wit pand, zie foto) op nummer 14.

Met de auto vanaf de A325 Nijmegen richting Arnhem:

Op de A325 houd je aan richting Arnhem. Je steekt bij de verkeerslichten (bij het Gelredome) rechtdoor over. Je rijdt deze weg uit richting Arnhem Centrum. Je neemt de 2e afslag op de rotonde, je bevindt je nu op de Nijmeegseweg. Je houdt deze weg rechtdoor aan richting station. Bij de verkeerslichten ga je rechtsaf (je rijdt onder het spoor door). Dit is de Zijpendaalseweg. Je vindt ons aan de rechterkant (wit pand, zie foto) op nummer 14, rechts van het Sonsbeekpark.

Met het openbaar vervoer

Het HDI ligt op loopafstand (± 5 minuten) van het Centraal Station Arnhem. Je kunt het station het gemakkelijkst via de Sonsbeekzijde (achterzijde) verlaten. Je loopt dan rechtsaf de Amsterdamseweg af. Deze weg eindigt in een T-splitsing; dit is de Zijpendaalseweg. Je vindt ons in het witte pand (zie foto bovenaan deze pagina) op nummer 14.


Voor meer informatie over vertrektijden adviseren wij je te bellen met NS Reizigersinformatie via 0900 9292, of je route te plannen via www.9292.nl.