Je bent een ervaren professional die met grote betrokkenheid en verantwoordelijkheid je werk uitvoert. Je wil graag het beste uit jezelf, je collega’s en de organisatie halen in een goede werk-privé-balans. De training ‘Energiemanagement’ geeft inzicht in energiegevers en -nemers en geeft kennis over hoe je je energie zo goed en effectief mogelijk kunt inzetten. Centrale thema’s zijn energie, vitaliteit en stressreductie.

Doelgroep

De training wordt aangeboden aan groepen van 8-12 personen. De groepen bestaan uit werknemers/teams, groepen leidinggevenden of MT-leden.

Open inschrijving

Op dinsdag 6 oktober (dag 1) en dinsdag 10 november (dag 2) 2020 vindt de open inschrijving plaats. Wil jij samen met andere professionals deze tweedaagse training ‘Energiemanagement’ volgen, stuur dan een mail met je contactgegevens naar academie@hdi.nl. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Resultaat

Je hebt inzicht gekregen in je energieniveau en je werk-privé-balans. Je bent je bewust van je waarden en doelen in je leven in samenhang met de organisatiedoelen. Je bent je bewust van energienemers en knelpunten en je bent in staat om je energie effectiever te verdelen en te anticiperen op lastige situaties. Je wordt in je kracht gezet en voelt je fitter.

Thema’s

Thema’s die aan bod komen zijn: stressreductie (hoe ga je met stress en verandering om), gewoontepatronen, focus en concentratie, kwaliteiten, energiegevers en -nemers, waarden en doelen, communicatie en vitaliteit.

Wat mag je van ons verwachten?

Wil je als organisatie een training aanbieden aan een team professionals, neem dan contact met ons op. Naar aanleiding van een intakegesprek maken we een voorstel voor een incompany training. Wil je je niet als team opgeven maar individueel, meld je dan aan voor de open inschrijving (zie hierboven).