Je bent een ervaren professional die met grote betrokkenheid en verantwoordelijkheid je werk uitvoert. Je wil graag het beste uit jezelf, je collega’s en de organisatie halen in een goede werk-privé balans. De training ‘Energiemanagement’ geeft inzicht in energiegevers en –nemers en geeft kennis over hoe je je energie zo goed en effectief mogelijk kunt inzetten. Centrale thema’s zijn energie, vitaliteit en stressreductie.

Doelgroep

De training wordt aangeboden aan groepen van 8-12 personen. De groepen bestaan uit werknemers/teams, groepen leidinggevenden of MT-leden.

Resultaat

Je hebt inzicht gekregen in je energieniveau en je werk-privé balans. Je bent je bewust van je waarden en doelen in je leven in samenhang met de organisatiedoelen. Je bent je bewust van energie nemers en knelpunten en je bent in staat om je energie effectiever te verdelen en te anticiperen op lastige situaties. Je wordt in je kracht gezet en voelt je fitter.

Thema’s

Thema’s die aan bod komen zijn: stressreductie (hoe ga je met stress en verandering om), gewoontepatronen, focus en concentratie, kwaliteiten, energiegevers en -nemers, waarden en doelen, communicatie en vitaliteit.

Wat mag je van ons verwachten?

Na het intakegesprek maken wij een voorstel op maat dat aansluit op jouw vraag. We maken gebruik van interactieve en concrete werkvormen en geven inzicht door theorie en praktijkopdrachten. Het HDI staat bekend om de kwaliteit die zij levert. Wij werken met ervaren trainers.