Samen met vrienden, collega’s of familie uitdagende hindernissen overwinnen? Op zaterdag 21 april is het tijd voor Mud Masters Haarlemmermeer! Jij kunt gratis meedoen als je in actie komt voor het HDI. 

Mud Masters Haarlemmermeer

Mud Masters is uitdagend en vooral leuk voor iedereen. Samen met je teamleden probeer je de eindstreep te bereiken, terwijl je verschillende hindernissen aflegt. Je gaat door zand, water en natuurlijk modder, en passeert spectaculaire hindernissen. Wil jij gratis deelnemen en met je deelname het goede doel steunen? Dat kan! Het Helen Dowling Instituut (HDI) is partner van Mud Masters. Haal minimaal € 300 op aan sponsorgeld en het HDI betaalt jouw ticket (normale prijs tot € 67,50)! 

Meedoen voor het goede doel

Het HDI heeft 50 tickets beschikbaar voor mensen die de Mud Masters voor het goede doel willen doen. Je kunt kiezen uit 6 of 12 kilometer, maar op is op! Dus stuur snel een mailtje naar Karlijn via hardlopen@hdi.nl of bel naar 030 – 252 50 43.

Steun psychologische zorg bij kanker

Eén op de drie Nederlanders krijgt in zijn of haar leven de diagnose kanker. Een diagnose met niet alleen lichamelijk, maar ook emotioneel gezien grote impact. Niet alleen voor de patiënt, maar ook voor mensen in zijn omgeving. Angst, depressie en vermoeidheid zijn veel voorkomende emoties bij kanker, die het dagelijks leven ernstig kunnen belemmeren. Het HDI helpt mensen die moeite hebben emotioneel overeind te blijven met individuele, relatie-, gezins- of groepstherapie. Zodat zij hun dagelijks leven weer kunnen oppakken waarin kanker niet meer allesoverheersend is. Het HDI kan haar werk niet doen zonder steun van donateurs en actievoerders.