23 december, 2021

Voor onze locatie in Arnhem/Nijmegen zijn wij op zoek naar één of twee: regiebehandelaar(s) (klinisch psycholoog / psychotherapeut / GZ-psycholoog) voor 16 – 32 uur per week.

Wie zijn wij?

Het Helen Dowling Instituut (HDI) is een onafhankelijke GGZ-instelling voor mensen met kanker en hun naasten. Onze onafhankelijkheid stelt ons in staat om op eigen wijze te werken en keuzes te maken die het beste zijn voor onze cliënten. Volledig in lijn met onze kernwaarden: toonaangevend, op eigen wijze en met aandacht. Naast mensen met kanker zien wij – in mindere mate – mensen met COPD, ALS en andere levensbedreigende ziektes.

We gaan voor maatwerk en werken vanuit een transdiagnostische visie. Onze afdeling wetenschappelijk onderzoek is altijd bezig met het toetsen en ontwikkelen van ons zorgaanbod om onze cliënten zo goed mogelijk te kunnen behandelen. Ons aanbod omvat individuele behandelingen, gezins- en relatietherapie, groepstherapie en specifieke online behandelprogramma’s. We vinden het belangrijk om onze cliënten te helpen zoveel mogelijk grip op hun leven te krijgen.

Wij zoeken een collega die transdiagnostisch wil werken op het snijvlak van psyche en somatiek, en met aandacht aanwezig kan zijn voor onze cliënten die hun weg zoeken in het omgaan met ziekte en sterfelijkheid.

Wij gaan graag met je in gesprek als je:

  • Beschikt over een BIG-registratie als klinisch psycholoog / psychotherapeut / GZ-psycholoog.
  • Ervaring hebt als psycholoog in de psycho-oncologie of een medische setting, dan wel bereid bent om je hierin te ontwikkelen.
  • Bereid bent om als regiebehandelaar te functioneren.
  • Collega-psychologen in opleiding kan begeleiden en superviseren.
  • Interesse hebt in de verdere professionele ontwikkeling van zorginhoudelijke thema’s.
  • Een fijne collega bent waarmee het goed samenwerken is.

Locatie

Het HDI is gevestigd in Bilthoven en Arnhem en is regionaal vertegenwoordigd in Nijmegen. Volgend jaar openen we in ieder geval een nieuwe locatie in Utrecht en tussen 2023 en 2027 breiden we uit met acht extra locaties. Je standplaats is Arnhem en/of Nijmegen.

Salaris en arbeidsvoorwaarden

Het gaat om een aanstelling tussen de 16 en 32 uur die door één of twee personen vervuld kan worden. De aanstelling is in eerste instantie tijdelijk om elkaar goed te leren kennen. We nemen je graag in vaste dienst als de match klopt. Het salaris is conform de CAO GGZ. De werktijden zijn in overleg en flexibel, ook omdat onze psychologische behandelingen deels online vanuit huis plaatsvinden.

Nieuwsgierig geworden naar ons?

Stuur dan je CV en motivatie via e-mail naar Hans van Lindenberg (HR-adviseur), hvanlindenberg@hdi.nl onder vermelding van ‘sollicitatie regiebehandelaar’. Vragen? Bel gerust met Martine van der Goot (teamleider patiëntenzorg) op 030 2524020 of mail naar mvandergoot@hdi.nl . En neem zeker ook een kijkje op onze website hdi.nl