27 oktober, 2021

Ben jij die enthousiaste vliegende kiep die het kloppende hart van ons instituut kan versterken? Ben jij in staat om een belangrijke schakel te zijn tussen onze cliënten en onze behandelaren? Kun jij ons visitekaartje zijn? Verlies jij nooit de kwaliteit en de nauwkeurigheid van de werkzaamheden uit het oog? Dan ben jij wellicht onze nieuwe medewerker secretariaat & cliëntenadministratie!

Benieuwd wat jij gaat doen?

Je zorgt er samen met je collega’s voor dat de administratieve afhandeling rondom de behandeling van onze cliënten optimaal en geruisloos verloopt. Tot jouw werkzaamheden behoren o.a. het inplannen of wijzigen van afspraken, het aanmaken van cliëntendossiers, het faciliteren van therapiegroepen. Als je goed ingewerkt bent zal je ook onze cliënten telefonisch te woord staan en hun vragen afhandelen.

Wat neem jij mee?

Je bent een enthousiaste en stressbestendige collega die klantgericht en tactvol is naar cliënten, collega’s en sponsors. Iemand die niet wacht op een opdracht, maar het werk ziet liggen en uit is op verbetering. Je bent een rustige persoonlijkheid, accuraat en kan planmatig werken. Je denkt en handelt op hbo-niveau. Vanzelfsprekend heb je een uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en kun je goed overweg met de Microsoft Officeprogramma’s Word, Excel, Outlook en PowerPoint. Kennis en ervaring met het systeem Medicore (EPD) is een pre.

Wij zijn het Helen Dowling Instituut

Het Helen Dowling Instituut (HDI) is een toonaangevende GGZ-instelling en gespecialiseerd in psychologische zorg bij kanker. Met persoonlijke zorg, wetenschappelijk onderzoek en scholing maken we ons sterk voor een betere kwaliteit van leven bij kanker. Het HDI heeft een ANBI-status en zamelt geld in voor onderzoek wat werkt voor wie bij kanker en vooral ook waarom. Wij hebben als missie mensen met kanker en hun naasten de regie over hun leven, daar waar mogelijk, terug te geven. Het HDI bestaat sinds 1988 en is het oudste en grootste instituut op dit gebied in Nederland. Jaarlijks zien we ruim 2.300 cliënten. Het HDI is volop in ontwikkeling, onze ambitie is een landelijke dekking van ons zorgaanbod.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een afwisselende functie in een klein team in een informele organisatie.
  • Een prima salaris conform de cao GGZ (afhankelijk van ervaring, leeftijd en kennisniveau).

Spreekt dit jou aan?

Voel je je aangesproken door deze beschrijving en wil je een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling en zorg voor mensen met kanker en hun naasten? Aarzel niet en stuur je cv en motivatie via e-mail naar hrm@hdi.nl o.v.v. medewerker secretariaat.