28 september, 2021

-Deze vacature is gesloten, reageren is niet meer mogelijk – Het gaat om een pioniers- en solofunctie voor een doener met visie. Standplaats is Bilthoven.

Het Helen Dowling Instituut (HDI) is een onafhankelijke GGZ-instelling die psychologische zorg biedt aan mensen met kanker en hun naasten. We zijn gevestigd in Bilthoven en Arnhem en regionaal vertegenwoordigd in Nijmegen. We durven ons zonder bescheidenheid goed te noemen in onze dienstverlening. Maar onze kennis van ICT-mogelijkheden en -oplossingen is beperkt, terwijl ICT steeds belangrijker wordt. Denk bijvoorbeeld aan eHealth-oplossingen zoals videobellen, online therapieën en voor de toekomst wellicht nieuwe platformen, het werken met diverse zorgapplicaties (o.a. Medicore EPD, NetQ, Karify), maar ook kantoorautomatisering (bijv. AFAS, kwaliteitssysteem en MS-applicaties). Daarnaast zijn gegevensbeveiliging en privacy essentieel. Voor een aantal zaken zoals netwerkbeheer worden we ondersteund door een externe organisatie.

We hebben dringend behoefte aan iemand die begrijpt wat we willen, dat vertaalt in mogelijkheden en zorgt voor een vlekkeloze implementatie en een stabiel beheer. We verwachten dat je ons bij de hand neemt en zelf betere ideeën hebt hoe deze functie ingevuld moet worden.

Je bent dus onze interne ICT-professional. Daarnaast ben je ons gezicht voor externe partijen. Je selecteert de beste leveranciers, onderhandelt over de contracten en bewaakt of afspraken worden nagekomen. Kortom, je bent als senior verantwoordelijk voor de samenhang van de dienstverlening van het volledige ICT-portfolio. Je bent voorlopig in je eentje de hele ICT-afdeling. Je managet dus geen medewerkers maar processen. We denken wel dat we ook een functioneel applicatiebeheerder moeten aannemen maar horen graag hoe jij hierover denkt.

Het is belangrijk dat je helder communiceert op alle niveaus. En uiteraard heb je de relevante scholing en ervaring.

Salaris en arbeidsvoorwaarden
We vallen onder de cao-GGZ en kunnen dus niet de hoofdprijs betalen. Maar als je de balans tussen werk en privé belangrijk vindt zit je bij ons goed. De werktijden zijn in overleg en flexibel en kunnen deels vanuit huis plaatsvinden. We staan bekend om onze betrokkenheid en collegialiteit; het is hier gewoon erg fijn om te werken.
De aanstelling is in eerste instantie tijdelijk om elkaar goed te leren kennen. We nemen je graag in vaste dienst als de match klopt.

Nieuwsgierig geworden naar ons?
Stuur dan je cv en motivatie via e-mail naar hvanlindenberg@hdi.nl, onder vermelding van ‘sollicitatie ICT-manager’. Vragen? Bel gerust met 06-12927937. En neem zeker ook een kijkje op onze website hdi.nl