17 november, 2020

Klinisch psycholoog gezocht die kan werken op het snijvlak van psyche en somatiek.

Het Helen Dowling Instituut (HDI) is een onafhankelijke GGZ-instelling binnen de grote zorgsector. Dat maakt ons wendbaar en stelt ons in staat op eigen wijze te werken en keuzes te maken die het beste zijn voor onze cliënten, mensen met kanker en hun naasten. Dit zijn voornamelijk volwassenen, maar soms ook kinderen. Daarnaast zien wij – in mindere mate – mensen met COPD, ALS en andere levensbedreigende ziektes.

We gaan voor maatwerk en werken vanuit een transdiagnostische visie. Ons behandelaanbod is gebaseerd op de vigerende (geldende) kwaliteitsstandaarden, richtlijnen en protocollen. Specifieke behandelingen/methodieken worden ontwikkeld en ondersteund vanuit onze afdeling wetenschappelijk onderzoek. Het aanbod omvat individuele behandelingen, gezins- en relatietherapie, groepstherapie en specifieke online behandelprogramma’s. In alle behandelingen stimuleren we cliënten om hun zelfmanagement ten aanzien van hun ziekte te vergroten en waar mogelijk weer regie te hebben.

Wij zoeken een klinisch psycholoog die bekend is met transdiagnostisch werken, wat zo kenmerkend is aan onze organisatie. Die het aankan om met ernstig somatisch zieke mensen te werken en dit met hart en ziel wil doen. Én iemand die past in ons enthousiaste en betrokken team.

Wij gaan graag met je in gesprek als je:

  • beschikt over een BIG-registratie als klinisch psycholoog
  • ervaring hebt als psycholoog in de psycho-oncologie of een medische setting, dan wel bereid bent om je hierin bij te scholen
  • bereid bent om als regiebehandelaar te functioneren
  • meedraait in het triageteam van Bilthoven en de formele voorzitter kan zijn van de wekelijkse multidisciplinaire overleggen
  • collega-psychologen in opleiding kan begeleiden en superviseren
  • interesse hebt in de verdere professionele ontwikkeling van zorginhoudelijke thema’s

Gezien de samenstelling van het team nodigen wij mannen expliciet uit te solliciteren.

Locatie

Het HDI is gevestigd in Bilthoven (aan de rand van het Berg en Bosch-terrein) en Arnhem en regionaal vertegenwoordigd in Nijmegen en Utrecht.
Je standplaats is Bilthoven.

Salaris en arbeidsvoorwaarden
Het gaat om een aanstelling tussen de 16 en 36 uur die door één of twee personen vervuld kan worden. De aanstelling is in eerste instantie tijdelijk om elkaar goed te leren kennen. We nemen je graag in vaste dienst als de match klopt. Het salaris is conform de CAO GGZ. De werktijden zijn in overleg en flexibel mede doordat onze psychologische behandelingen deels online vanuit huis plaatsvinden.

Nieuwsgierig geworden naar ons?
Stuur dan je CV en motivatie via e-mail naar Martine van der Goot (teamleider patiëntenzorg), mvandergoot@hdi.nl  onder vermelding van ‘sollicitatie klinisch psycholoog’. Mocht je nu al informatie nodig hebben die we niet in deze vacaturetekst hebben gezet, bel dan gerust met Martine op 030-2524020.