2 april, 2020

Het Helen Dowling Instituut (HDI) zoekt per direct een gz-psycholoog voor wie therapie meer is dan een behandelrichtlijn en een protocol. Die het aankan om met ernstig somatisch zieke mensen te werken en dit met hart en ziel wil doen. Én die wil werken in een enthousiast en betrokken team. Word jij onze nieuwe gz-psycholoog op locatie Bilthoven?

Psychologische zorg bij het HDI

Wij richten ons op de diagnose en behandeling van psychologische problemen bij kanker. Dit doen we door het aanbieden van individuele-, gezins-, relatie- en groepstherapie. Daarbij stimuleren we onze cliënten in het actief zorg dragen voor het ontwikkelen van zelfmanagement ten aanzien van hun ziekte. Onze doelgroep bestaat uit mensen met kanker en hun naasten. Dit kunnen zowel volwassenen als kinderen zijn. Daarnaast zien wij – in mindere mate – mensen met COPD, ALS en andere levensbedreigende ziektes.

Vacature gz-psycholoog

Wij vragen iemand die:

  • beschikt over een BIG-registratie als gz-psycholoog;
  • bij voorkeur ervaring heeft als psycholoog in de psycho-oncologie of een medische setting, dan wel bereid is om zich hierin bij te scholen;
  • enthousiast en zelfstandig is in zijn of haar contacten met cliënten, collega’s en organisaties.

Over het HDI

Het Helen Dowling Instituut (HDI) is een toonaangevende ggz-instelling en gespecialiseerd in psychologische zorg bij kanker. Het HDI biedt zowel basis- als specialistische ggz op twee hoofdlocaties (in Bilthoven en Arnhem) en is regionaal vertegenwoordigd in Utrecht en Nijmegen. Wij hebben als missie mensen met kanker en hun naasten de regie over hun leven, daar waar mogelijk, terug te geven. Dit doen we door de best bewezen psychologische behandeling, het verrichten van toegepast wetenschappelijk onderzoek en het trainen van professionals vanuit de HDI Academie. Het HDI bestaat sinds 1988 en is het oudste en grootste instituut op dit gebied in Nederland. Jaarlijks zien we ruim 2.300 cliënten. Onze stichting is volop in ontwikkeling, onze ambitie is een landelijke dekking van ons zorgaanbod.

Salaris en arbeidsvoorwaarden

Het gaat om een aanstelling van 24 tot 32 uur in Bilthoven. Startdatum: bij voorkeur zo spoedig mogelijk. Het salaris is conform de cao ggz (schaal 65). In eerste instantie krijg je een tijdelijke aanstelling voor een jaar, maar met uitzicht op een vaste aanstelling. De werkdagen en -tijden zijn in overleg.

Procedure en meer informatie

Voel je je aangesproken door deze beschrijving en wil je een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling en zorg voor mensen met kanker en hun naasten? Aarzel niet en stuur jouw cv en motivatie Stella van der Maat (hr-manager) via svandermaat@hdi.nl onder vermelding van ‘Sollicitatie ggz-psycholoog’. Voor meer informatie kun je contact met haar opnemen via 030-2524020.