17 februari, 2020

Het Helen Dowling Instituut (HDI) is per direct op zoek naar een gastvrouw of gastheer voor onze locatie in Arnhem. Iemand die graag vrijwillig wil helpen bij een warme ontvangst voor onze cliënten. Wil jij bijdragen aan een gastvrije omgeving? We nodigen je graag uit voor een kennismaking.

Vacature vrijwilligerswerk: gastvrouw/-heer Arnhem

  • Het ontvangen van cliënten en voorzien van koffie/thee.
  • Het voorzien van de therapiekamers van thee en water.
  • Plannen/verzetten van afspraken en aannemen van de telefoon.
  • Licht huishoudelijk werk zoals vaatwasser in- en uitruimen, planten water geven en koffieautomaat schoonmaken/bijvullen

Waardevol vrijwilligerswerk

Als vrijwilliger ben je het eerste aanspreekpunt bij binnenkomst voor onze cliënten. Wij zoeken daarom een gemotiveerde, vriendelijke en representatieve gastheer/gastvrouw. Iemand die het leuk vindt om in een team met therapeuten samen te werken, maar ook zelfstandig werkzaamheden oppakt. Het gaat om één dag per week bij het HDI in Arnhem. Sinds februari 2017 is het HDI Arnhem gevestigd aan de Zijpendaalseweg 14. Deze locatie is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt enkele minuten lopen van het station Arnhem Centraal.

Wat het HDI jou biedt 

Wij bieden onze groep van gastheren/gastvrouwen een gezellige sfeer in een prachtig pand. Sinds februari 2017 is het HDI gevestigd in een monumentaal pand aan de Zijpendaalseweg. Dit betekent dat je zeer regelmatig moet traplopen. Het werk dat je bij ons gaat doen is belangrijk werk. Je bent het gezicht van het Helen Dowling Instituut en draagt bij aan een veilige, warme ontvangst van cliënten. Onze cliënten bestaan uit mensen die kanker hebben (gehad), maar ook hun ouders, kinderen en andere familieleden. Het HDI helpt hen met professionele psychologische zorg om de regie over hun leven, waar mogelijk, terug te nemen.

Meer informatie over de vacature

Word je enthousiast van deze vacature? Of zou je graag meer willen weten? Stuur een mail naar Ton Puts, secretarieel medewerker in Arnhem, via tputs@hdi.nl.

Bekijk de overige vacatures bij het Helen Dowling Instituut

Een vrijwilliger verteltFoto van vrijwilliger bij het HDI Henny

“Gastvrouwen zijn het eerste contactmoment en daarmee ook een visitekaartje. Een eerste indruk is belangrijk en kan veel uitmaken voor een cliënt die in nood aanklopt. Het is fijn wanneer de cliënt een warm welkom en een stukje veiligheid ervaart. Collega’s en vrijwilligers zetten die ervaring samen neer met volle aandacht. Cliënten voelen dat. Zij kunnen hier zichzelf zijn.”