10 maart, 2020

Kom jij het kloppende hart van ons instituut versterken, als medewerker van ons secretariaat? Als administratief medewerker patiëntenzorg ben jij een belangrijke schakel tussen onze cliënten en onze behandelaren. Iets voor jou? We maken graag binnenkort kennis!

Als administratief medewerker patiëntenzorg zorg je er samen met je collega’s voor dat de administratieve afhandeling rondom de behandeling van onze cliënten optimaal verloopt. Tot jouw werkzaamheden behoren o.a. het telefonisch te woord staan van onze cliënten, het inplannen of wijzigen van afspraken, het aanmaken van cliëntendossiers, het faciliteren van therapiegroepen en het adequaat afhandelen van telefonische vragen van mensen binnen en buiten het HDI.

Wat neem jij mee?

Je bent een enthousiaste en stressbestendige collega die klantgericht en tactvol is naar cliënten, collega’s en sponsors. Iemand die niet wacht op een opdracht, maar het werk ziet liggen en uit is op verbetering. Je bent een rustige persoonlijkheid, accuraat en kan planmatig werken. Je denkt en handelt op hbo-niveau. Vanzelfsprekend heb je een uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en beheers je Microsoft Office Word, Excel, Outlook en PowerPoint volledig. Kennis en ervaring met het systeem Medicore (EPD) is een pre.

Ontmoet het Helen Dowling Instituut 

Het Helen Dowling Instituut is een toonaangevende ggz-instelling en gespecialiseerd in psychologische zorg bij kanker. Met persoonlijke zorgwetenschappelijk onderzoek en scholing maken we ons sterk voor een betere kwaliteit van leven bij kanker. Zorg die het verschil maakt, maar niet vanzelfsprekend is. Daarom is het HDI ook een goed doel. Wij hebben als missie mensen met kanker en hun naasten de regie over hun leven, daar waar mogelijk, terug te geven. Het HDI bestaat sinds 1988 en is het oudste en grootste instituut op dit gebied in Nederland. Jaarlijks zien we ruim 2.300 cliënten. Het HDI is volop in ontwikkeling.

Wat bieden wij jou?

  • Een afwisselende functie in een klein team in een informele organisatie
  • een prima salaris conform schaal 40 GGZ (afhankelijk van ervaring, leeftijd en kennisniveau)
  • 27 vakantiedagen (o.b.v. fulltime)
  • eindejaarsuitkering
  • reiskostenvergoeding
  • na 6 maanden uitzicht op een vast dienstverband
  • stoelmassages

Spreekt jou dit aan?

Voel je je aangesproken door deze beschrijving en wil je een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling en zorg voor mensen met kanker en hun naasten? Aarzel niet en stuur je cv en motivatie via e-mail naar svandermaat@hdi.nl o.v.v. ‘Administratief Medewerker Patiëntenzorg’. Je ontvangt binnen 7 dagen een bevestiging. Als je inhoudelijk meer wilt weten over de functie kun je contact opnemen met Marijke Guldie, Leidinggevende Secretariaat, via 030-2524020.