7 augustus, 2019

Voor het derde jaar op rij mochten we een ‘Gouden Randje’ in ontvangst nemen van Stichting Kwaliteit in Basis GGZ (KiBG). Dit houdt in dat we een van de meest gewaardeerde zorginstellingen zijn met een keurmerk voor de Basis GGZ. Een mooie erkenning voor onze inspanningen om onze zorg continu te verbeteren met hulp van feedback van cliënten.

Gouden Randje 2019

Stichting KiBG wil koplopers binnen het Keurmerk Basis GGZ belonen. Daarom reiken ze elk jaar Gouden Randjes uit aan de Keurmerkdragers die veel energie steken in het meten van cliëntervaringen, en deze benutten om het zorgproces te verbeteren. Ook worden de winnaars van het Gouden Randje bovengemiddeld positief beoordeeld door cliënten op Zorgkaart Nederland en in het jaarlijks tevredenheidsonderzoek. Gemiddeld ontvangen we van onze cliënten een 9 als cijfer. Die hoge waardering motiveert ons op de ingeslagen weg door te gaan. We streven naar de allerbeste zorg voor mensen met kanker en hun dierbaren.

Gouden Ananas

Het Gouden Randje heeft dit jaar de vorm van een ananas. Deze past volgens Stichting KiBG als symbool bij het warme welkom dat wij onze cliënten bieden. Vroeger werden in het Caribisch gebied bezoekers met een ananas welkom geheten. Door ontdekkingsreizen en het kolonialisme leerde ook de rest van de wereld de ananas kennen als symbool voor gastvrijheid, openheid, veiligheid en wederzijds respect. De ananas krijgt een mooie plek op het HDI, als kroon op ons harde werk.