1 augustus, 2019

Het Helen Dowling Instituut (HDI) in Bilthoven is op zoek naar nieuwe vrijwillige gastvrouwen en/of gastheren. Het betreft een dagdeel per week. Wil jij onze cliënten, (ex-)kankerpatiënten en hun naasten, een aangenaam welkom en bezoek bieden? Dan horen we graag van je.

Vrijwilliger bij het HDI in Bilthoven

Als gastvrouw of gastheer bij het HDI heb je een belangrijke rol in de beleving van onze cliënten. Dagelijks bezoeken enkele tientallen mensen ons instituut voor psychologische hulp bij kanker. We streven naar een zo warm en fijn mogelijk bezoek, ook buiten de therapiekamers.

  • Ontvangen van cliënten
  • Mensen voorzien van koffie/thee
  • Groepsruimte en vergaderruimtes klaarmaken en opruimen
  • Hulp bieden bij lichte administratieve handelingen

Wie wij zoeken 

Een gemotiveerde, vriendelijke gastheer/gastvrouw die graag bovenstaande taken wil verrichten en het leuk vindt om samen met een andere vrijwilliger te werken. Het gaat om een dagdeel per week bij ons op het Helen Dowling Instituut in Bilthoven.

Vrijwilliger bij het HDI

Wij bieden onze gastheren/gastvrouwen een gezellige sfeer in een prachtig pand. Het werk dat je bij ons gaat doen is belangrijk werk, je bent namelijk het gezicht van het Helen Dowling Instituut. We werken met een grote groep vrijwilligers. Je wordt betrokken bij ontwikkelingen en interne evenementen van het HDI. Bij ons ben je echt onderdeel van het team. Samen zorgen we voor de beste zorg voor mensen met kanker en hun naasten.

Tijdsbesteding: 4 uur per week
Locatie: Bilthoven

Sollicitatie en informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hans Jacobs, coördinator vrijwilligers, via 030 252 40 20. Voel je je aangesproken door de vacature? Stuur je motivatie dan naar hjacobs@hdi.nl. Binnen 5 dagen ontvang je een reactie.