25 november, 2019

Bij het Helen Dowling Instituut (HDI) werk je niet zomaar. Jij wilt van betekenis zijn voor mensen die getroffen zijn door kanker, en gelooft dat professionele en persoonlijke psychologische zorg mensen overeind kan helpen en houden in een moeilijke periode. Als oproepkracht secretariaat bij het HDI zorg je er mede voor dat kankerpatiënten en hun naasten op deze zorg kunnen blijven rekenen.

Het Helen Dowling Instituut is een toonaangevende GGZ-instelling en gespecialiseerd in psychologische zorg bij kanker. Met persoonlijke zorg, wetenschappelijk onderzoek en scholing maken we ons sterk voor een betere kwaliteit van leven bij kanker. Zorg die het verschil maakt, maar niet vanzelfsprekend is. Daarom is het HDI ook een goed doel.

Wat ga je doen als oproepkracht secretariaat?

Als oproepkracht zorg je er samen met je collega’s van het secretariaat voor dat de administratieve afhandeling rondom de behandeling van onze cliënten optimaal en geruisloos verloopt. Tot jouw werkzaamheden behoren o.a. het telefonisch te woord staan van onze cliënten, inplannen of wijzigen van afspraken in de elektronische agenda’s van onze therapeuten, en het adequaat afhandelen van telefonische vragen van mensen binnen en buiten het HDI.

Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste en hardwerkende collega die klantgericht en tactvol is naar cliënten, collega’s en sponsors. Je bent flexibel en denkt en handelt op hbo-niveau. Vanzelfsprekend heb je een uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en heb je een goede beheersing van Word, Excel en Outlook. Kennis en ervaring met het systeem Medicore (EPD) is een pre.

Je gaat met name in Bilthoven werken, maar het kan ook voorkomen dat je incidenteel in Arnhem moet invallen.

Wat bieden wij?        

Het salaris is conform schaal 40 van de CAO GGZ en ligt, afhankelijk van je achtergrond en ervaringsjaren, tussen € 12,93 en € 18,90 per uur (excl. vakantietoeslag, vakantierechten en LFB uren).

Ben je enthousiast geworden?

Klinkt deze functie als muziek in je oren, en wil je graag kennismaken? Stuur je gemotiveerde mail met curriculum vitae en salariswens naar mguldie@hdi.nl onder vermelding van “Vacature oproepkracht secretariaat”. Je ontvangt binnen 5 dagen een bevestiging. Als je meer wilt weten over de functie kun je contact opnemen met Marijke Guldie, Teamleider Secretariaat, via 030-2524020.