22 februari, 2019

Is therapie voor jou als behandelaar meer dan een behandelrichtlijn en een protocol? Kun jij het aan om met ernstig somatisch zieke mensen te werken en doe je dit met hart en ziel? Wil je werken in een kleine overzichtelijke organisatie met een goede balans tussen de menselijke maat en de regelgeving? Dan is deze vacature voor een GZ-psycholoog in Arnhem en Nijmegen voor jou.

Over het Helen Dowling Instituut (HDI)

Het Helen Dowling Instituut (HDI) is een kleinschalige GGZ-instelling die psychologische zorg biedt aan mensen met kanker en hun naasten. Wij bieden zowel basis- als specialistische ggz op 2 hoofdlocaties (in Bilthoven en Arnhem) en zijn regionaal vertegenwoordigd in Utrecht en Nijmegen.  Wij hebben als missie mensen met kanker en hun naasten de regie over hun leven, daar waar mogelijk, terug te geven. Dit doen we met de best bewezen psychologische behandeling, wetenschappelijk onderzoek en het trainen van professionals vanuit de Helen Dowling Academie. Jaarlijks zien we ruim 2.300 cliënten. Het HDI is volop in ontwikkeling, onze ambitie is een landelijke dekking van ons zorgaanbod.

Wat doet een GZ-psycholoog bij het HDI?

Onze behandelaars richten zich op de diagnose en de behandeling van psychologische problemen bij kanker. Dit doen we door het aanbieden van individuele-, gezins-, relatie- en groepstherapie. Daarbij stimuleren we onze cliënten in het actief zorgdragen voor het ontwikkelen van zelfmanagement ten aanzien van hun ziekte. Onze doelgroep bestaat uit mensen met kanker en hun naasten. Dit kunnen zowel volwassenen als kinderen zijn. Daarnaast zien wij in enige mate mensen met COPD, ALS en andere levensbedreigende ziektes.

Ben jij onze nieuwe collega?

  • Je bent een BIG-geregistreerd GZ-psycholoog.
  • Bij voorkeur heb je ervaring in de psycho-oncologie of een medische setting. Zo niet, dan ben je bereid je hierin bij te scholen.
  • Je bent enthousiast en zelfstandig in je contacten met de cliënten, collega’s en organisatie.
  • Je bent in je vrije tijd ongeveer 2 x per jaar bereid om je belangeloos in te zetten voor het HDI.

Wat bieden wij jou?

Het gaat om een aanstelling van 32 uur in Arnhem, maar je bent ook bereid om in Nijmegen te werken. Ingangsdatum is april 2019. In eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor een jaar, maar met uitzicht op een vaste aanstelling. Salariëring is vergelijkbaar met de CAO GGZ (schaal 65) en ligt afhankelijk van je achtergrond en ervaringsjaren tussen € 3.820 en € 5.126 op fulltime basis (36 uur p/w). Wij belonen je naar jouw reeds opgedane werkervaring en ontwikkeling. De werktijden zijn in overleg.

Solliciteren op deze vacature of meer informatie?

Voel je je aangesproken door deze beschrijving en wil je een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling en zorg voor mensen met kanker en hun naasten? Solliciteer dan op deze vacature GZ-psycholoog. Stuur je cv en motivatie naar Stella van der Maat, P&O-adviseur via svandermaat@hdi.nl o.v.v. ‘Vacature GZ-Psycholoog Arnhem/Nijmegen’. Binnen 7 werkdagen laat Stella je weten of je uitgenodigd wordt voor een persoonlijk gesprek. Sollicitaties zonder motivatie worden niet in behandeling genomen. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Stella via telefoonnummer 030 252 40 20.