1 mei, 2019

Het Helen Dowling Instituut (HDI) is per direct op zoek naar een gastvrouw of gastheer voor onze locatie in Arnhem. Iemand die graag wil helpen bij een warme ontvangst voor onze cliënten. Wilt u bijdragen aan een gastvrije omgeving? We nodigen u graag uit voor een kennismaking.

Vacature vrijwilligerswerk: gastvrouw/heer Arnhem

  • Het ontvangen van cliënten en voorzien van koffie/thee.
  • Het voorzien van de therapiekamers van thee en water.
  • Licht huishoudelijk werk zoals vaatwasser in- en uitruimen, planten water geven, koffieautomaat schoonmaken/bijvullen.
  • Plannen/verzetten van afspraken en aannemen van de telefoon.

Onze wensen

Als gastheer/gastvrouw bent u het eerste aanspreekpunt bij binnenkomst voor onze cliënten. Wij zoeken daarom een gemotiveerde, vriendelijke en representatieve gastheer/gastvrouw. Iemand die het leuk vindt om in een team met therapeuten samen te werken. Het gaat om één dag per week bij het HDI in Arnhem.

Wat wij u bieden 

Wij bieden onze gastheren/gastvrouwen een gezellige sfeer in een prachtig pand. Sinds februari 2017 is het HDI gevestigd in een monumentaal pand aan de Zijpendaalseweg. Dit betekent dat u zeer regelmatig moet traplopen. Het werk dat u bij ons gaat doen is belangrijk werk, u bent namelijk het gezicht van het Helen Dowling Instituut. We werken met een grote groep vrijwilligers.

Tijdsbesteding: 3-4 uur per week.
Voorkeur voor woensdagmiddag, maar ook als een andere dag beter uitkomt horen we graag van u.
Locatie: Arnhem

Meer informatie over de vacature

Voelt u zich aangesproken door de vacature of wilt u meer informatie? Stuur dan uw motivatie of uw vraag naar tputs@hdi.nl.

Bekijk de overige vacatures bij het Helen Dowling Instituut