12 april, 2018

Het Helen Dowling Instituut (HDI) zoekt een ervaren P&O adviseur. Hou je van een afwisselende en een zelfstandige positie als P&O adviseur? Ben je graag de spin in het web? Ben je een hands-on type die alles wat er op personeelsgebied speelt aanpakt of het nu wat simpelere werkzaamheden zijn of juist een ingewikkelde beleidsmatige klus? En gaat het werk van het HDI je aan het hart? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren.

Helen Dowling Instituut

Het HDI is een GGZ-instelling en biedt psychologische zorg aan mensen met kanker en hun naasten. Jaarlijks helpen wij ruim 2.500 cliënten met klachten als extreme vermoeidheid, stress, angst en somberheid bij kanker. Het HDI bewijst iedere dag haar bestaansrecht door het realiseren van hoog gekwalificeerde zorg. Cliënten beoordelen deze zorg op Zorgkaart Nederland met gemiddeld een 9 en in 2017 heeft de Stichting Kwaliteit in Basis GGZ (Stichting KiBG) deze kwaliteit erkent met een gouden randje (waardering).

De kracht van het HDI steunt op drie pijlers: de hoogwaardige kwaliteit van patiëntenzorg, een afdeling wetenschappelijk onderzoek en onze succesvolle scholing aan professionals. Naast deze drie pijlers is ook het netwerk van grote waarde. Er is een fijne samenwerking met onze sponsoren en werkgevers die ons support geven en financieel steunen. Het HDI is namelijk naast een GGZ instelling ook een goed doel met ANBI status.

P&O bij het HDI

Het P&O-beleid is bij het HDI in ontwikkeling en zit middenin een transitie. De taken die in de komende jaren opgepakt moeten worden betreffen het actualiseren van het arbeidsvoorwaardenbeleid en opleidingsbeleid. Daarnaast is behoefte aan praktisch P&O-beleid voor het management dat bijdraagt aan de doelen van het HDI. Dit alles met behoud van de fijne, informele en openhartige werksfeer.

Als P&O adviseur ben je lid van het managementteam, werk je nauw samen met de directeur van het HDI en voer je regelmatig overleg met de personeelsvertegenwoordiging en leidinggevenden. Ook neem je de dagelijkse P&O klussen op je, zoals adviseren van leidinggevenden en medewerkers, aanleveren van personeels- en managementinformatie, ondersteunen bij verzuimprocedures en de administratieve werkzaamheden zoals contracten opstellen en aanleveren van de mutaties aan de financiële afdeling.

Functie-eisen P&O adviseur

Wij zoeken een P&O adviseur met veel ervaring die tegelijkertijd in staat is om de reguliere P&O werkzaamheden te doen, maar ook gemakkelijk kan schakelen naar ingewikkelde beleidsmatige klussen. Iemand die met tact en rust werkt.

Harde eisen:

  • HBO opleiding op gebied van HR;
  • Goede en actuele kennis van arbeidsrecht/WOR;
  • Zeker 10 jaar ervaring als P&O adviseur in een dienstverlenende organisatie. Ervaring in de GGZ is een pré;
  • Prettig mens met uitstekende sociale vaardigheden.

Locatie

Het HDI is gevestigd in Bilthoven en Arnhem. De standplaats is Bilthoven, maar je zal met enige regelmaat ook de vestiging in Arnhem bezoeken.

Salaris en arbeidsvoorwaarden

Het salaris is conform schaal 60 van de CAO GGZ. De 12 uur per week kunnen naar eigen inzicht worden ingedeeld, waarbij je wel 2 x per week aanwezig moet zijn in verband met zichtbaarheid en bereikbaarheid. 

Procedure

Voel je je aangesproken door deze beschrijving en wil je een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling en zorg voor mensen met kanker en hun naasten? Stuur je CV en motivatie via e-mail naar Ilse Pel, ipel@hdi.nl of per post: Helen Dowling Instituut t.a.v. Ilse Pel, Postbus 80, 3720 AB Bilthoven, onder vermelding van ‘Sollicitatie P&O adviseur’.

Een eerste gespreksronde zal plaatsvinden in de week van 30 april a.s.