21 november, 2018

Ben jij in staat om een belangrijke schakel te zijn tussen onze cliënten en onze behandelaren? Verlies jij nooit de kwaliteit en de nauwkeurigheid van de werkzaamheden uit het oog? En ben je bereid afwisselend op afroep te werken op onze vestigingen in Bilthoven of in Arnhem? Dat kan als Oproepkracht Administratief Medewerker Patiëntenzorg.

Als administratief medewerker patiëntenzorg zorg je er samen met je collega’s van het secretariaat voor dat de administratieve afhandeling rondom de behandeling van onze cliënten optimaal verloopt. Tot jouw werkzaamheden behoren het telefonisch te woord staan van onze cliënten, inplannen of wijzigen van afspraken in de elektronische agenda’s van 25 therapeuten, cliëntendossiers aanmaken, completeren of wijzigen in EPD, het afhandelen van administratieve processen, waaronder het verzorgen van aanmeldingsbrieven en eindrapportages naar verwijzers, het versturen van foldermateriaal aan zorginstellingen en particulieren, het faciliteren van therapiegroepen en het adequaat afhandelen van telefonische vragen van mensen binnen en buiten het HDI.

Wij zijn het Helen Dowling Instituut

Het Helen Dowling Instituut is een ggz-instelling die zich richt op psychologische zorg bij kanker. We bieden zorg aan mensen met kanker en hun naasten die psychologische hulp nodig hebben. Dit op meerdere locaties in Nederland. Naast de zorg verrichten we onderzoek en bieden we scholing. Het HDI is een toegankelijke deskundige en op samenwerking gerichte organisatie. Het instituut bestaat sinds 1988 en is het oudste en grootste instituut op dit gebied in Nederland. Jaarlijks zien we ruim 2.300 cliënten. Het HDI is volop in ontwikkeling, onze ambitie is een landelijke dekking van ons zorgaanbod.

Wat neem jij mee?

Wij zijn per direct op zoek naar iemand die een stapje harder wil lopen voor onze doelgroep. Je bent een enthousiaste en hardwerkende collega die klantgericht en tactvol is naar cliënten, collega’s en sponsors. Iemand die niet wacht op een opdracht, maar het werk ziet liggen en uit is op verbetering. Je bent flexibel en hebt geen 9-17 uur mentaliteit. Je denkt en handelt op HBO-niveau en bent stressbestendig in een steeds veranderende en complexe werkomgeving. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Competenties als accuraat en planmatig werken en het vermogen tot organiseren zijn op jou van toepassing. Vanzelfsprekend heb je een uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en beheers je Microsoft Office Word, Excel, Outlook en PowerPoint volledig. Kennis en ervaring met het systeem Medicore (EPD) is een pre. Vanwege de wisselende locaties zoeken wij iemand die tussen Arnhem en Bilthoven in woont.

Wat krijg jij ervoor terug?

Het salaris is conform schaal 40 van de CAO GGZ en ligt, afhankelijk van je achtergrond en ervaringsjaren, tussen € 12,55 en € 18,35 per uur (excl. vakantietoeslag, vakantierechten en LFB uren). Je kunt worden opgeroepen voor zowel onze vestiging in Arnhem als voor onze vestiging in Bilthoven.

Spreekt dit jou aan?

Voel je je aangesproken door deze beschrijving en wil je een bijdrage leveren aan zorg voor mensen met kanker en hun naasten? Aarzel niet en stuur je cv en motivatie via e-mail naar svandermaat@hdi.nl o.v.v. Oproepkracht Administratief Medewerker Patiëntenzorg. Binnen 7 werkdagen laat Stella je weten of je uitgenodigd wordt voor een persoonlijk gesprek.