31 mei, 2018

Het HDI in Arnhem zoekt een BIG-geregistreerd klinisch psycholoog met leidinggevende ambities voor minimaal 16 uur per week. Ben jij iemand voor wie therapie meer is dan een behandelrichtlijn en een protocol? En zie je het als een uitdaging om in de psycho-oncologie te werken? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Wie ben jij?

Je bent BIG-geregistreerd klinisch psycholoog en je wilt werken in een kleine overzichtelijke organisatie met een goede balans tussen de menselijke maat en de regelgeving. In zo’n organisatie wil je graag als teamleider meewerken in een betrokken team. Je bent een behandelaar voor wie therapie meer is dan een behandelrichtlijn en een protocol. Je wilt je met hart en ziel inzetten voor ernstig zieke mensen en hun dierbaren. Het is een pre als je ervaring hebt in de psycho-oncologie of een medische setting. Zo niet, scholen we je graag intern bij.

Wie zijn wij?

Het Helen Dowling Instituut is een kleinschalige ggz-instelling voor mensen met kanker en hun naasten, die zowel basis- als specialistische ggz aanbiedt op 2 hoofdlocaties (in Bilthoven en Arnhem). Daarnaast zijn we regionaal vertegenwoordigd in Utrecht en Nijmegen. Wij hebben als missie het psychisch lijden van mensen met kanker en hun naasten te verminderen. Dit doen we door het bieden van patiëntenzorg, het verrichten van wetenschappelijk onderzoek en het geven van scholing aan (medische) professionals. In 2017 behandelden wij ruim 2500 mensen. Onze organisatie is volop in ontwikkeling, onze ambitie is een landelijke dekking van ons zorgaanbod.

Wat doen wij?

Wij richten ons op diagnostiek en de behandeling van psychologische problemen bij kanker. Dit doen we door het aanbieden van individuele-, systeem- en groepstherapie. Daarbij stimuleren we onze cliënten in het actief zorgdragen voor het ontwikkelen van zelfmanagement ten aanzien van hun ziekte. Onze doelgroep bestaat uit mensen met kanker en hun naasten. Dit kunnen zowel volwassenen als kinderen zijn. Daarnaast zien wij in enige mate mensen met COPD, ALS en andere levensbedreigende ziektes.

Werktijden en standplaats

Vanaf 16 uur per week, uren zijn bespreekbaar.
Werktijden in overleg. Standplaats is Arnhem.

Salaris en inschaling

In overleg.

Meer informatie

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Anette Pet, hoofd patiëntenzorg en klinisch psycholoog, via 030 252 40 20 of apet@hdi.nl.

Solliciteren?

Wil je ons leren kennen en denk je erover om een bijdrage te gaan leveren aan de zorg voor mensen met kanker en aan de verdere ontwikkeling van ons zorgaanbod? Stuur dan je cv en motivatie via email naar apet@hdi.nl of via de post: Helen Dowling Instituut t.a.v. Anette Pet Postbus 80 3720 AB Bilthoven, onder vermelding van ‘Sollicitatie patiëntenzorg’.

We zien je brief en cv graag tegemoet. Het behoort tot de mogelijkheid om een aantal uren mee te lopen en zo een goed beeld te krijgen van onze mooie organisatie.