2 augustus, 2018

Ben jij die enthousiaste functionele beheerder die samen met het nieuw te vormen Team IT gaat bijdragen aan het onderhoud en de ontwikkeling van onze zorgsystemen? Wil jij strategisch meedenken over hoe IT de lat steeds hoger legt met betrekking tot kwalitatief hoogstaande cliëntenzorg? Kom dan bij het HDI in Bilthoven werken als Functioneel Beheerder Zorgapplicaties voor 32 uur per week.

Wat ga je doen als functioneel beheerder zorgapplicaties?

Team IT ontwikkelt innovatieve concepten om de dienstverlening richting cliënt verder te brengen met gebruik van de laatste ontwikkelingen op het gebied van informatietechnologie. Binnen Team IT ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud en de ontwikkeling van onze zorgsystemen, zoals Medicore (EPD), Zorgdomein en Karify (eHealth).

Jij bent een belangrijke speler in het doorontwikkelen van de diverse applicaties. Je zorgt daarnaast voor een optimale inbedding van onze bedrijfsprocessen in de applicaties en zoekt continu naar optimalisatiemogelijkheden. Je draagt in samenwerking met de gebruikers zorg voor een hoge mate van adaptatie. Ook ben je in samenwerking met de gebruikers verantwoordelijk voor het testen van de aanpassingen en wijzigingen en zorg je dat zij op de hoogte blijven van nieuwe functionaliteiten of verbeteringen. Je bewaakt en signaleert fouten en doet waar nodig verbetervoorstellen.

Waar ga je werken?

Het Helen Dowling Instituut (HDI) is een ggz-instelling die zich richt op psychologische zorg bij kanker. We bieden zorg aan mensen met kanker en hun naasten die psychologische hulp nodig hebben. Dit op meerdere locaties in Nederland. Naast de zorg verrichten we onderzoek en bieden we scholing. Het HDI is een toegankelijke, deskundige en op samenwerking gerichte organisatie. Het instituut bestaat sinds 1988 en is het oudste en grootste instituut op dit gebied in Nederland. Jaarlijks zien we ruim 2.300 cliënten. Het HDI is volop in ontwikkeling, onze ambitie is een landelijke dekking van ons zorgaanbod.

Wat neem jij mee?

  • Je beschikt over een afgeronde hbo opleiding in de richting van bedrijfskunde of informatica. Aanvullende cursussen op het gebied van projectmanagement alsmede ervaring in de zorg zijn een duidelijke pre
  • Je hebt ervaring met het functioneel beheren van een of meerdere zorgsystemen
  • Je kunt zeer bedreven met Office/Office365, in het bijzonder Excel
  • Je hebt kennis van voorschriften en richtlijnen op het gebied van informatiebeheer en -beveiliging
  • Je bent nauwkeurig, probleemoplossend, klantgericht en in staat om zelfstandig je eigen werk te organiseren
  • Je hebt een proactieve en flexibele instelling en weet mensen met elkaar te verbinden
  • Je volgt relevante ontwikkelingen binnen de zorg(applicaties) en past nieuwe kennis toe
  • Je hebt kennis van relevantie wet- en regelgeving
  • Je hebt technisch inzicht, je denk vanuit processen, bent creatief en onderzoekend
  • Je onderhoudt en bevordert je eigen deskundigheid

Wat bieden wij jou?

Het salaris is conform schaal 60 van de CAO GGZ en ligt, afhankelijk van je achtergrond en ervaringsjaren, tussen € 3.266 en € 4.355 op fulltime basis. De 32 uur per week kunnen naar eigen inzicht worden ingedeeld, waarbij je wel 3 x per week in Bilthoven aanwezig moet zijn in verband met zichtbaarheid en bereikbaarheid.

Spreekt dit jou aan?

Voel je je aangesproken door deze vacature en wil je een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling en zorg voor mensen met kanker en hun naasten? Aarzel niet en stuur je cv en motivatie via e-mail naar Stella van der Maat, svandermaat@hdi.nl en Jacques Fonville, jfonville@hdi.nl, o.v.v. Functioneel Beheerder. Binnen 5 werkdagen hoor je of je uitgenodigd wordt voor een persoonlijk gesprek. Heb je nog vragen over de functie als functioneel beheerder zorgapplicaties? Neem dan contact op met Stella via 030 – 252 40 20.