23 augustus, 2017

Vanwege de groei van het HDI in Bilthoven zijn we op zoek naar uitbreiding van ons therapeutenteam. Ga jij aan de slag als systeemtherapeut in de psycho-oncologie?

Wie ben jij?

Je bent (BIG-geregistreerd) psychiater, klinisch psycholoog, psychotherapeut of GZ-psycholoog. Je werkt vanuit een systeemvisie en wilt werken in een kleine overzichtelijke organisatie met een goede balans tussen de menselijke maat en de regelgeving. Voor jou als behandelaar is therapie meer dan een behandelrichtlijn en een protocol. Ook ben je iemand die het aankan om met ernstig somatisch zieke mensen te werken en je wilt dit met hart en ziel doen. Je wilt onderdeel zijn van een enthousiast en betrokken team. Ten slotte ben je BIG geregistreerd en hebt bij voorkeur ervaring in de psycho-oncologie of een medische setting. Zo niet, dan ben je bereid je hierin te scholen. We hebben op onze locatie in Bilthoven momenteel een vacature tussen de 8-32 uur, waarbij de voorkeur uitgaat naar meer uren. We horen graag wat je beschikbaarheid is.

Wie zijn wij?

Het Helen Dowling Instituut is een kleinschalige ggz-instelling voor mensen met kanker en hun naasten, die zowel basis- als specialistische ggz aanbiedt op 3 locaties (in Bilthoven, Groesbeek en Arnhem). Wij hebben als missie het psychisch lijden van mensen met kanker en hun naasten te verminderen. Dit doen we door het bieden van patiëntenzorg, het verrichten van wetenschappelijk onderzoek en het geven van scholing aan (medische) professionals. In 2016 behandelden wij ruim 2.100 mensen. We zijn ambitieus en willen toe naar een landelijke dekking van onze organisatie.

Wat doen wij?

Wij richten ons op de diagnose en de behandeling van psychologische problemen bij kanker. Dit doen we door het aanbieden van individuele-, gezins-, relatie- en groepstherapie. Daarbij stimuleren we onze cliënten in het actief zorg dragen voor het ontwikkelen van zelfmanagement ten aanzien van hun ziekte. Onze doelgroep bestaat uit mensen met kanker en hun naasten. Dit kunnen zowel volwassenen als kinderen zijn. Daarnaast zien wij in enige mate mensen met COPD, ALS en andere levensbedreigende ziektes.

Werktijden en standplaats

Werktijden in overleg. Standplaats is Bilthoven.

Salaris en inschaling

Conform CAO GGZ

Nog vragen?

Voor meer informatie over de vacature voor systeemtherapeut kunt u contact opnemen via telefoonnummer 030 252 40 20 met Anette Pet, klinisch psycholoog en hoofd patiëntenzorg apet@hdi.nl of Martine van der Goot, klinisch psycholoog mvandergoot@hdi.nl.

Solliciteren?

Wil je ons leren kennen en denk je erover om een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling en zorg voor mensen met kanker en hun naasten? Stuur dan je cv en motivatie via email naar Anette Pet, hoofd patiëntenzorg: apet@hdi.nl, cc mvandergoot@hdi.nl of via de post: Helen Dowling Instituut t.a.v. drs. Anette Pet Postbus 80 3720 AB Bilthoven, onder vermelding van ‘Sollicitatie Systeemtherapeut’.

We zien je brief en cv graag tegemoet. Het behoort tot de mogelijkheid om een aantal uur mee te lopen en zo een goed beeld te krijgen van onze organisatie.

Bekijk de andere vacatures in het therapeutenteam van het HDI