7 oktober, 2016

[deze actie is verlopen]

Het Helen Dowling Instituut mag 10 x 2 kaarten weggeven voor de zaterdag (15 oktober) van het Dutch Harp Festival! Onder aanvoering van topharpist en muzikaal avonturier Remy van Kesteren komen orkesten, DJ’s, en musici van over de hele wereld samen in TivoliVredenburg Utrecht. Verwacht een genre-doorkruisend programma; van pop tot klassiek, van jazz tot wereld en dat alles met heel veel harpen.

Persoonlijke band met HDI

Remy van Kesteren: “Mijn dierbare vriend en mede-bandlid Ties Mellema krijgt van het HDI ondersteuning bij zijn herstel van een heftige chemo. Als er daarnaast één ding is dat hem op de been houdt is het muziek. Daarom leek het ons heel mooi om iets terug te geven aan iedereen die het HDI ondersteunt of ermee te maken heeft en hen te laten ervaren hoe helend muziek en in het bijzonder de harpmuziek kan zijn.”

Programma Dutch Harp Festival 15 oktober

Op het programma van zaterdag 15 oktober staan o.a. Park Stickney, Savourna Stevenson, Sivan Magen,  Remy van Kesteren zelf met zijn band en een clubnacht met verschillende DJ’s. Van 19.00 uur ‘s avonds tot 01.00 uur ‘s nachts wordt je meegesleept in één groot feest, waar grenzeloze muziek regeert en ‘s werelds beste harpisten hun opwachting maken. Ga voor meer informatie naar www.harpfestival.nl.

Kans maken?

Ga snel naar onze pagina op Facebook, Twitter of LinkedIn en tag/noem degene met wie je naar dit festival zou willen gaan. Onder de reacties verloot het HDI 10 x 2 vrijkaarten voor de zaterdag (15 oktober) van het Dutch Harp Festival.