27 mei, 2016

Op donderdagavond 26 mei organiseerden leerlingen van middelbare school De Werkplaats in Bilthoven een geheel verzorgd benefietdiner. Met de kaartverkoop, loterij en drankjes werd €1.773,44 opgehaald. De opbrengst van de avond komt geheel ten goede aan de patiëntenzorg van het Helen Dowling Instituut.

Benefietdiner

Tientallen enthousiaste leerlingen waren betrokken bij het benefietdiner op De Werkplaats. Terwijl enkele jonge chef-koks in de keuken luxe gerechten bereidden, zorgden anderen voor een keurige ontvangst en bediening van de gasten. Tussen de gangen door werden gasten vermaakt met muzikale optredens en een loterij.

Keuken Werkplaats benefietdiner Helen Dowling Instituut2

Ambassadeurs van het HDI

Het benefietdiner was één van de vele evenementen die leerlingen van de Werkplaats organiseren voor het Helen Dowling Instituut. Het verlies van een 19-jarige vwo-leerlinge van De Werkplaats aan kanker in 2013 maakte diepe indruk op de leerlingen en de school. Hierom en omdat iedereen wel iemand kent met de ziekte, zetten leerlingen zich inmiddels voor het derde schooljaar op rij in als ambassadeur van het HDI. De benefietacties worden gepromoot via Facebookpagina ‘WP HDI’.

Gasten Benefietdiner Werkplaats voor HDI