22 oktober, 2016

Maar liefst € 46.000,- (netto) werd er tijdens het golftoernooi voor het Helen Dowling Instituut opgehaald. Ruim 100 deelnemers speelden vrijdag 21 oktober het toernooi op de Noordwijkse Golfclub. Toernooiwinnaar was de flight van OCL Onroerend Goed B.V.

Organisatoren van het toernooi waren de ondernemers Kevin de Kroon (De Kroon Facilitaire Diensten), Marco ten Berge (Ten Events) en golfprofessional Ronald van Meeteren (Van Meeteren Golf).

Het HDI is ontzettend blij met dit resultaat: “Het was een prachtige dag op de Noordwijkse Golfclub, met goed weer, goede sfeer en een fantastisch mooie opbrengst voor het HDI. Hiermee kunnen we ons belangrijke werk voortzetten: psychologische zorg aan mensen met kanker en hun naasten”, aldus communicatieadviseur Renate Koers.

 

Golfen, spelen en winnen

Het toernooi werd afgesloten met een borrel en diner. Tijdens het diner gingen 14 kavels onder de hamer. Een van de klappers van de avond was het safaribeeld ‘Giraffe’ van Ocean Sole, gemaakt van teenslippers, dat € 2.600 opleverde.

 

Winnaars

Naast de toernooiwinnaars vielen meerdere deelnemers in de prijzen. De Nearest to the pin werd gewonnen door Rob van Doorn (man) en Margriet van Amerongen (vrouw). Winnaar van de Longest drive was Robin van Deutekom (man) en Liesbeth van Loon (vrouw). Er waren maar liefst 3 winnaars van de putting contest waarna een spannende play-off plaatsvond. Uiteindelijke winnaar was Auke Ferwerda. De flight van Nijenhuis en Houpst Makelaars versloeg golfprofessional Ronald van Meeteren. Zij mogen hun spel nog verder aanscherpen tijdens een clinic aangeboden door de pro. Er werd geen hole in one geslagen.

Hoofdsponsors

 Hoofdsponsors van het HDI Charity Golftoernooi zijn De Kroon Facilitaire Diensten, Ten Events, Van Meeteren Golf en Kick Vormgeving & Media. Daarnaast stelden vele sponsors en tientallen bedrijven veilingstukken en loterijprijzen beschikbaar.