23 september, 2015

Op woensdag 23 september vond het 2e  HDI Charity Golftoernooi GLD plaats. De dag leverde netto maar liefst € 18.000,- op voor onze psychologische zorg bij kanker. Maar liefst 80 golfers namen deel aan het uitdagende toernooi waarbij 18 holes werden gespeeld.

HDI Golftoernooi Gelderland 2015-2380

Léon van der Maesen de Sombreff overhandigt de cheque aan Bram Kuiper
Fotografie: Jurjen Poeles Fotografie

HDI Charity Golftoernooi GLD

Het Helen Dowling Instituut was dit jaar te gast bij de Edese Golf Club Papendal, die de baan ‘om niet’ beschikbaar stelde. De spelvorm die werd gespeeld was Texas Scramble.

Winnaars

Toernooiwinnaar was Waterresort Bodelaeke. Dit team won een all-in-4-gangen-diner bij The Hunting Lodge. De Nearest to the pin werd gewonnen door Fred Greter. De beste mannelijke speler van de Longest drive was Sander Greter; de beste vrouwelijke speler was Noor Schröder. Na een spannende play-off werd Ruud Nijenhuis winnaar van de Putting contest. Dirk Blokland, Willemien Hulshof-Mees en Tjalling van Halteren versloegen golfprofessional Cees Borst. Zij mogen hun spel nog verder aanscherpen tijdens een clinic aangeboden door de pro. Er werd geen hole-in-one geslagen.

Klapper van de dag

Na afloop van het toernooi vond een diner met veiling en loterij plaats. Klapper van de dag was de veilingkavel ‘Zeilen op de Loosdrechtse plassen’. Dit veilingstuk leverde maar liefst € 2000,- op.

Hoofdsponsors

Hoofdsponsors van het HDI Charity Golftoernooi GLD zijn Edese Golfclub Papendal, Verbaal visuele communicatie, Jurjen Poeles Fotografie, Restaurant De Hofmeester en Loep ontwerp. Daarnaast stelden nog vele andere sponsors en tientallen bedrijven veilingstukken en loterijprijzen beschikbaar.

HDI Golftoernooi Gelderland 2015-1934   HDI Golftoernooi Gelderland 2015-1712   HDI Golftoernooi Gelderland 2015-2023